Fyllda kycklingfiléer med smörstekt savoykål

4 pers

4 st utbankade kycklingfiléer
1 pkt fetaost
4 st skivor rökt skinka
1 dl crème fraiche
1 st vitlöksklyfta
1 tsk oreganopaste
Vitpeppar

2 st Paprika
Valfri olja (Jag valde Camelina olja)
1 st savoykålshuvud
Smör för stekning

Sätt ugnen på 225 grader.
Finhacka skinkan och lägg i en skål, smula ner fetaosten, pressa ner vitlöken, i med oreganopaste och vitpepparn. Smaka av.
Blanda ihop.
Lägg en stor klick med röran i varje filé och rulla ihop. Lägg filéerna i en ugnsfast form. Sätt in i mitten av ugnen i ca 30 min.

Medan kycklingen står i ugnen. Skär ner savoykålen och lägg i en het panna med en klick smör. Rör lite då och då. Kålen ska bli mjuk och få lite färg.

Skär ner paprikan i strimlor och lägg ner i en kastrull med olja (häll så att det täcker botten av kastrullen). Stek paprikan så att de får en fick gyllene färg. Salta och peppra.

Lägg upp på en tallrik och njut ;).