4 pers
När man vill ta till ”snabbmat”. När man vill vara onyttig på ett bättre sätt. Jag fick i Smakbox för ett par veckor sen ett paket från ICA, färdiga grönsaksburgare (gjorda på vitkål, morot och solrosfrön). Bara till att steka i några minuter på var sida.
Kolhydrater ligger dom på 27 g/100 g. Varav sockerarter 3,5 g.
1 pkt med grönsaksburgare – 4×90 g
1 pkt halloumiost 150 g, skär i ca 1/2 cm tjocka skivor
Valfri sallad, jag valde ruccola
1 tomat, tunt skivad
1 bit gurka, tunt skivad
1/2 rödlök tunt skivad
Valfri dressing/majonnäs
Smör eller olja att steka i
4st kesobullar – recept finns här!
Börja med att stek grönsaksbiffarna.
När de är klara stek halloumiosten så att de får en lagom fin färg på båda sidor.
Sätt sedan ihop var hamburgare.