Gekås + träning = sant

Jag måste ju erkänna att jag älskar att springa runt på Gekås. En affär som typ har allt. Har besökt Gekås sen typ begynnelsen. Minns när man var yngre och man följde med mamma tillsammans med min syster. Åren gick och man började handla själv och till sist blev det en stor inhandling till första lägenheten. Massor av inredning, mikrovågsugn m.m. fick följa med hem. Perfekt när man kanske inte hade största budgeten.

Det blev också en tur dit när vi fick första barnet. Det är ju en hel del man behöver och pengarna bara springer iväg. Men på Gekås lyckades vi spara några tusenlappar. Tusenlappar som vi sedan kunde lägga på barnvagn.

Nu kan man även hitta ett stort utbud inom träning. Något som jag brinner för väldigt mycket. Allt ifrån träningsböcker, träningskläder och träningsutrustning till hemmet. Man kan även köpa padelrack som har blivit så otroligt populärt. Åh vad jag förstår kan ett padelrack kosta skjortan. Så Gekås-fan som man är, diggar jag verkligen deras träningsavdelning. Jag vet i alla fall var jag kommer gå när jag besöker Gekås nästa gång.. 😊🙏 Är du Gekås-fan? 🙏 Vill tipsa att följa @ullaredsbloggen på Instagram.

Tips på träningsböcker som finns hos Gekås kan du hitta här!