Nytt insta-konto! – @motbattreliv.se

Hej mina underbara vänner.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det blir nog det sistnämnda. För cirka 1,5 vecka sen inaktiverade instagram(Facebook) mitt inst-konto. De hävdade att jag höll på med spam.
Jag har sen dess försökt överklaga detta beslut så att jag skulle kunna få tillbaka mitt konto. Men jag får inte tag i dom. Så jag får helt enkelt ge upp och inse att mitt konto som jag har haft sen 2013 är borta.
Jag hoppas att ni som kommer in här och kikar vill följa mig på mitt nya konto som heter @motbattreliv.se.
Det skulle betyda så oerhört mycket om ni vill följa och hjälpa mig att bygga upp mitt nya konto.
Men det som är värst med detta är alla mina tusentals bilder som har gått förlorade. Minnen som jag inte kommer ha kvar. Tänk ändå, enda sen 2013. Det är så många minnen som nu inte finns längre.
Sedan alla mina vänner som jag måste leta upp på nytt, alla samarbeten som jag har byggt upp har också gått förlorat. Jag är så ledsen så att jag blir arg. Jag nästan kokar.
De har ju ingen support som man kan nå i heller. Försökte maila dom, får då som svar att de inte använder supportmailen längre. Utan man måste kolla efter svar i hjälpcenter. Va sjutton är det för service?? Ahhhhh.

Men nu får jag försöka släppa det som sagt. Jag hoppas att ni vill följa mig på mitt nya konto. Det hade betytt så mycket. Kram på er!