Vilken resa!

Detta är helt otroligt… tycker jag själv i alla fall.
Kan inte fatta att idag sprang jag hela 7 km. Alltså jag sprang verkligen hela, stannade inte för att gå en enda gång. Detta är magiskt stort för mig. Jag har aldrig varit en löpare och kommer egentligen inte bli direkt någon super löpare i heller. Men att jag klarade 7 km redan nu är stort för mig.
Jag började min löpträning den 12 maj. Det har bara gått en månad (och då startade jag med att springa 5 km) och nu har jag klarat 7 km.
Det trodde jag verkligen inte när jag började. Jag hade väl egentligen som mål att innan sommaren är helt slut, skulle jag ha klarat 7 km. Men jag har inte ens börjat min semester och jag har redan klarat det.
Det som känns extra bra också är att jag klarade det idag, en dag när det är kvavt ute och hela 26 grader varmt. Trodde att jag skulle koka upp ett tag. För på vissa ställen på min löprunda, stod verkligen helt stilla, inte den minsta lilla vindpust. Bara en het sol som brände mitt stackars huvud.

Så yeah för mig! Idag kommer jag lägga mig med ett leende på läpparna. Jag klarade det idag!!

Jag vill passa på att tipsa om mina fantastiska träningskläder. Har verkligen förälskat mig i ICIW´s tights. De sitter så himla bra. Kasar inte ner och sen är de sjukt snygga tycker jag. Behövs lite färg när man tränar ;)… eller hur?
Skulle du också vilja ha så här snygga träningskläder. Klicka då på länken här: I Can I Will, så kommer du vidare till deras hemsida.
Fastnar du får något, så passa på att använda deras nykundsrabatt: WELCOME10, så får du 10% på hela ditt köp.