Tacopizza

4 pers

Pizzabotten:
1,5 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosnötsmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
En nypa salt
250 g keso
3st ägg

Topping:
500 gram blandfärs
4st små schalottenlökar
1st grön paprika
Tacokrydda, utan socker
Het chilisås
5-6 champinjoner
1 pkt bacon
75 gram fetaost
1,5 dl riven ost

Sätt ugnen på 225 grader.
Börja med att blanda alla torra ingredienser i en bunke, tillsätt sedan keso och äggen. Blanda ordentligt.
Smet ut degen på en plåt med bakplåtspapper tunt. Brukar bli att hela plåten utnyttjas. Sätt in plåten i mitten av ugnen i ca 5-7 min.

Stekt blandfärsen, löken, paprika i olja, blanda ner tacokrydda.
Bredd ut chilisås på pizzabotten, sen på med köttfärsen. På med några champinjoner och baconet. Halvt paket fetaost och till sist riven ost.

In i ugnen i 10-15 minuter, eller tills osten har fått fin färg.
Servera med en pizzasallad.