Tacogratäng

4 pers

500 g blandfärs
1st rödlök
Tacokrydda, uatnsocker
1/2 burk tacosås
250 g keso
1 1/2 dl riven ost
1 dl crème fraiche
10-12 skivor jalapeños
Två nypor flingsalt
Vitpeppar
Smör för stekning

Sätt ugnen på 225 grader.
Hacka löken och låt den svettas lite tillsammans med en klick smör. Blanda sedan ner köttfärsen och låt den få färg. Krydda med tacokrydda efter smak, häll i lite vatten och en halv burk med ekologisk tacosås. Låt det få steka ett par minuter till. Häll ner köttet sedan i en ugnsfast form.
Blanda keso, crème fraiche, riven ost och jalapeños. Salta och peppra efter smak. Täck sedan köttfärsen med röran.
Sätt in i mitten av ugnen i 20-25 minuter.

Servera tillsammans med en god sallad och lite guacamole. 🙂