Samarbete med Mighty Solo

Hej finisar 🙂

Jag måste erkänna att jag tycker det är riktigt kul att göra samarbeten. Sen hakar jag inte på alla. Det är många man tackar nej till. Sen har man råkat haka på samarbeten som man ser inser, vad sjutton tänkte jag här.
Men detta nya samarbete med Mighty Solo är jag riktigt stolt över.
Det är en svenskt bolag, som skapar träningskläder till kvinnor. Supersköna träningskläder där man faktiskt har satt kvinnan i fokus. Sitter otroligt bra, man behöver inte hålla på att dra upp tightsen var femte minut för att de kasar ner. (Vilket jag tycker är super störigt). De har vadderade sport-bhar. Vilket man typ aldrig ser. Ger extra bra stöd, men det också göra att de med små bröst får lite fylligare. Nu har jag istället tvärt om, så stödet är viktigt för mig. De vadderade kuddarna, kan man så klart plocka ur om man skulle vilja.

Jag älskar som sagt det setet som jag fick hem. Jag kommer lätt att beställa hem fler. Skulle Ni också vilja ha ett sådant snyggt och skönt träningsset. Passa då på med min rabattkod: mightycharlotte… som ger Er 15% rabatt på hela sortimentet.
Länk till deras hemsida har Ni här! MightySolo