Pumpa- och kycklingpaj

4 pers

Pajdeg:
2 ½ dl mandelmjöl
½ dl kokosnötsmjöl
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
50 g smör
1 ägg

Fyllning:
1 mellanstor butternutpumpa
500 g kycklingfilé
250 ml kokosmjölk
½ tsk ingefära (torkad)
1 st vitlöksklyfta
Salt och vitpeppar
75-100 g fetaost

Smör för stekning

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Knåda sedan i smöret, det ska bli en deg. Tillsätt sedan ägget. Tryck ut degen i en form. Nagga den med en gaffel, (så reser sig inte pajskalet).
In i mitten av ugnen i 5 min.

Skär butternutpumpan i små tärningar, ca 1x1cm. Stek dessa i smör tills de är helt mjuka. Gör likadant med kycklingfiléerna, tärna och stek i smör.
Lägg ihop kyckling och pumpa i en stekpanna (eller kastrull), blanda i kokosmjölk, pressa i vitlök och krydda med ingefära samt salta och peppra. Låt få småputtra i några minuter så det gottar ihop sig.
Häll ner röran i pajskalet, tryck ut och smula över fetaosten.

Sätt in mitten av ugnen i ca 15 min. Klart för servering.