Pizza med bacon och champinjoner

4 pers

Pizzabotten:
1,5 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosnötsmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
En nypa salt
250 g keso
3st ägg

Topping:
100g färska champinjoner, skurna i skivor
2 pkt bacon (2x140g), klippta i mindre bitar
0,5-1 dl chilisås
Halv rödlök, finhackad
1,5 dl riven ost
Pizzakrydd

Sätt ugnen på 225 grader.
Börja med att blanda alla torra ingredienser i en bunke, tillsätt sedan keso
och äggen. Blanda ordentligt.
Smet ut degen på en plåt med bakplåtspapper tunt. Brukar bli att hela plåten utnyttjas. Sätt in plåten i mitten av ugnen i ca 5-7 min.

Lägg på toppingen, sätt tillbaka pizzan i ugnen i ca 15 min tills osten har fått fin färg