Pannkakspuckar

2 pers

3 ägg
1,5 dl mandelmjöl
1 tsk fiberhusk
2 msk kokosnötsmjöl
Kanel
Vaniljpulver
Smör för stekning

Vispa ihop alla ingredienser i en bunke/skål och krydda med kanel och vaniljpulver efter smak.
Dags att börja steka, ta en klick smör i en stekpanna och klicka ut lagom stora ”puckar”. Blir 6-7 st. Låt dom få steka några minuter på varje sida. Ska få en gyllenbrun fin färg.
Servera med vispad kokosgrädde med vaniljpulver och hallonsylt

(Kokosgrädde får du av en burk kokosmjölk. Men använd endast den fasta massan. Inte vätskan. Vispa med elvisp tillsammans med vaniljpulver. Hallonsylt gör jag på frysta hallon som jag lägger i en liten kastrull, som jag värmer lite lätt, samtidigt som jag mosar med en sked. Blanda i liten skvätt vispgrädde och vaniljpulver).

Pannkakspuckar