Mandelmakroner

18-20 st

Botten:
3 äggvitor
75 g sockerersättning, (sukrin melis)
100 g mandelmjölVispa äggvitorna till ett hårt skum. Blanda försiktigt ner sukrinet och mandelmjölet. Spritsa ut kakorna på bakplåtspapper med en spritspåse eller klicka ut det med en sked. Låt dom vila i rumstempererat i 30 minuter, så att ytan torkar något och grädda sedan mitt i ugnen i 150 grader i 20-25 minuter. Låt dom få svalna.

Mandelmakroner

Topping:
6 msk kokosolja
1 msk kakaopulver
1 msk sukrin mellis

Smält kokosoljan i vattenbad (inte för varmt), och rör ihop den med kakao och sukrinet. Doppa kakorna i chokladblandningen. Ställ som kallt i 15 minuter och servera.

Förvara i en tät burk i kylskåpet.

Mandelmakroner chokladdoppade