2 pers
Wrap:
6 ägg
8msk vispgrädde
2msk fiberhusk
salt och peppar
smör för stekning
Fyllning:
3st smala starka korvar (Hög kötthalt)
4st grön sparris
1/4 gurka
2 nävar ruccola
4st cocktail tomater
2st små salladslökar
Liten bit feta ost, ca 1/4
Riven ost
Créme fraiche
Vispa alla ingredienser till wrapen i en bunke. Lägg en klick smör i stekpannan, när det har smält, häll i hälften av smeten i pannan.
Wrapen är klar när den inte är ”blöt” på ovansidan längre. (Man får sänka värmen lite, så att den inte bränns). Hacka korven i smala skivor och stek den i en annan stekpanna.
När wrapen är klar, lägg den på en tallrik. Hacka alla ingredienser till fyllningen.
Fördela fyllningen på de två wrapen + korven när den är färdig stekt.
Strö över lite riven ost och fetaost. Klicka sedan över lite créme fraiche.
Klar för att äta… mums!
