4st
4 st äggvitor
1,5 – 2 msk sukrin+Rivet citronskal från en citron
2 dl riven kokos
4st stora muffinsformar
2 msk smör
Riven kokos
Topping:
1 – 1,5 dl vispgrädde
2 krm vaniljpulver
Hallon och blåbär
Sätt ugnen på 150 grader.
Börja med att vispa äggvitorna till en hårt skum. Blanda sedan ner sukrinet medan du fortsätter att vispa, till en jämn och fin smet.
Riv ner citronskalet och blanda ut det försiktigt.
Smält smöret och pensla formarna ordentligt. Och strö kokos i, så att det fastnar i smöret runt om hela muffinsformen. Klicka i marängen i formarna, sätt in dom ganska långt ner i ugnen i 35-40 min.
När du tar tagit ut bakverken och när de har svalnat, så ta en kniv och skär loss dom försiktigt från formen. Dela dom på mitten, längst med. Vispa grädden tillsammans med vaniljpulvret.
Lägg en klick på varje halva och några bär. Sätt tillbaka toppen, lägg ytterligare en klick grädde. Och toppa med lite mer bär 🙂
