Kycklingsallad

4pers

2st kycklingfileér
10-12 skivor kokt el. rökt skinka
Halv gurka
1st grön paprika
2st tomater
4st salladslökar
Halvt salladshuvud
2st nävar med ruccola
1 pkt (150g) salladsost el. fetaost
2st avokado
1st citron

Salladsdressing:
1dl majonnäs
2msk crème fraiche
0,5 dl chilisås
Örtagårdskrydda efter sma

Skär ner kycklingen i små tärningar. Stek kycklingen i smör eller rapsolja.
Låt kycklingen får svalna.
Förbered salladen så länge med att hacka alla andra ingredienser i lagom stora bitar, lägg allt i en skål. Förutom avokadon.
Hacka avokadon och lägg i en annan skål och pressa lite citron över och blanda väl. (Det gör att avokadon inte blir brun).
Häll sedan avokadon i den andra skålen också.
När kycklingen har svalnat, häll även den ner i skålen tillsammans med resten av grönsakerna. Blanda!

Salladsdressingen gör du enkelt genom att blanda alla ingredienser väl i en skål.
Sedan är allt klart för servering. Bara att njuta!

Kycklingsallad