Kycklingrullader fyllda med rökt skinka och mozzarella

4 pers

ca 700 g kycklinginnerfiléer
100 g mozzarella
ca 100 g rökt skinka
Salt och peppar
Torkad basilika

Sätt ugnen på 225 grader.
Försök att platta ut kycklingfiléerna något. Skär sedan skinka i ca 2cm breda långa strimmor och dela mozzarellan i mindre bitar.

Ta en kycklingfilé och lägg ett par skivor med skinka och en bit med mozzarella på, rulla sedan ihop kycklingfilén och lägg i en ugnsfast form. Gör så tills alla kycklingfiléerna är ihop rullade. Salta, peppra och strö över lite torkad basilika. Blir det mozzarella bitar över, kan du lägga dom på toppen av kycklingarna.
Sätt in i mitten av ugnen i ca 25 min.

Jag serverade med smörstekt paprika och en grönsallad. Jag gjorde även Åses/56kilo supergoda pepparsås till, som Ni hittar här!