4 pers
4st Kycklingfiléer
250 g färska champinjoner
ca 400 ml (1,5 pkt) kokosmjölk (Garants)
1 msk kalvfond
1,5 msk tomatpuré
1 vitlöksklyfta
0,5 msk torkad timjan
Salt och peppar
Smör till stekning
Börja med att lägga en klick smör i en helt stekpanna. Lägg ner kycklingfiléerna. Stek dom några minuter på var sida, så att kyckling nästan är färdig. Lägg sedan dom åt sidan.
Skär champinjonerna i skivor och stek dom i smör. När de har börjat få lite färg, häll ner fond, tomatpuré, pressa i vitlöken. Rör runt. Häll i kokosmjölken och timjan. Salta och peppra efter smak. Låt det få småputtra i 1 min cirka. Lägg ner kycklingfiléerna i såsen och låt det få småputtra i några minuter till.
Servera med exempelvis sötpotatis och en grön sallad.

