Köttfärsfylld paprika

4 pers

500 g köttfärs
4 st paprikor (valde grön)
1 pkt bacon (140g)
2 dl crème fraiche
1 msk oxfond
1 msk tomatpuré
En bit Castello golden (Går bra med vanlig brie också)
Riven ost
Salt och peppar
Oregano
1 tsk samba olek
Kokosolja för stekning

Sätt ugnen på 225 grader.
Bryn köttfärs och bacon. (Jag klippte ner baconen i köttfärsen och stekte det samtidigt). Tillsätt crème fraiche, fond, tomatpuré och krydda efter smak.
Skär av toppen på paprikorna och gröp ur kärnhuset. Skär sedan av en liten bit av botten, så att de kan stå rakt. Fyll dom med köttfärsröran och lägg ett par skivor brieost på toppen. Ta sedan en nypa riven ost ovan på brieosten.
Sätt sedan in formen med paprikorna i ugnen i 30 minuter. Servera med grönsallad och crème fraiche eller bearnaise.