”Kasslerbröd”

3-4 pers

600g kassler
1st mellanstor purjolök
2 st hårdkokta ägg
4st ägg
250g keso
1 msk fiberhusk
3 msk kokosnötsmjöl
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 pkt mozzarella, 150g

Sätt ugnen på 225 grader.
Hacka kasslern i tärningar och dela purjolöken på mitten och hacka även ner den i mindre bitar. Tärna även de hårdkokta äggen.
Vispa ihop ägg, keso, kokosnötsmjöl, fiberhusk, salt och peppar i en bunke.
Blanda i kasslern, purjolöken och det hårdkokta ägget, i brödsmeten.
Forma sedan ett bröd av ”kasslerdegen” på en plåt, med bakplåtspapper.
Smula över mozzarellan på toppen av brödet.
Stoppa sedan in brödet i mitten av ugnen i ca 60min. Täck över brödet med aluminiumfolie efter halva tiden, så att det inte bränns.
Servera med en god sallad 🙂