Kalkon- och svamppizza

2 pers

Pizzabotten:
3 ägg
0,75 dl vispgrädde
0,75 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
0,25 dl kokosnötmjöl
Nypa salt
75 gram riven ost

Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa allt med en elvisp, utom den rivna osten. Denna blandar du i efteråt, med en vanlig visp eller en slickepott. Låt smeten få vila i 5-10 minuter. Stryk sedan ut smeten på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Förgrädda i mitten av ugnen i 15 minuter.

Höj nu ugnen till 225 grader.
Som topping, chilisås, som du brer ut över hela pizzabotten. Ta sen ett paket kalkonbacon, 4st champinjoner som du skivar tunt, ett paket mozzarella, som smulas över och lite riven ost till. Och till sist pizzakrydda.

Sätt in plåten i mitten av ugnen i ca. 20 minuter, eller tills pizzan fått fin färg.