Enchiladas á la LCHF

3-4 pers

500 gram blandfärs
1 burk krossade tomater
1 dl crème fraiche
2 tsk samba oelek
Tacokrydda (eller blanda själv)
10st ägg
5 tsk fiber husk
Salt och vitpeppar
Smör för stekning
Riven ost
1/2 burk tacosås

Sätt ugnen på 225 grader.
Börja med att stek köttfärsen tills den är stort sätt klar. Häll ner de krossade tomaterna i stekpannan och crème fraichen. Krydda efter smak. Låt det få småputtra på låg värme.
Gör sedan pannkakor av ägg, fiberhusk, salt och vitpeppar.
För att göra jämna lagom stora pannkakor, så ta ett ägg i taget och vispa ihop med 1/2 tsk fiberhusk, salt och vitpeppar. Stek med en klick smör.
Gör så tills du ha 10st pannkakor.
Ta en pannkaka i taget, lägg en rad med köttfärs och rulla ihop och lägg dom i en ugnsfast form.
Häll över tacosåsen och toppa med riven ost.
In i ugnen i 15 min.

Servera med en sallad och en klick crème fraiche.