Clean Collagen

God morgon 🙂

Då var det fredag igen, alltså var tar dessa veckor vägen. Man blir ju alldeles mörkrädd. Denna veckan har ju varit lite speciell också, med vabb hela veckan, i dubbel bemärkelse. Har tagit hand om min sambo också som har legat totalt däckad i ett par dagar.

Har varit riktigt jobbigt att se sin dotter så sjuk som hon har varit. Kräkningar, feber och diarré. Nu är det ”bara” lite diarré kvar. Men det gör att hon inte kan gå på dagis. Hoppas bara att hon är okej till måndag. Det är tufft att vara borta från jobbet så länge.

Nu ska jag få i mig lite av mitt morgonkaffe, plus det jag har tagit varje dag nu sen januari. Clean Collagen från Nyttoteket. Det har verkligen blivit min räddning. Från att knappt kunna gå i en trappa, pga av sådana smärtor i knäna. Till att nu springa ca 5km (målet är en mil). Detta är helt magiskt. Jag är så tacksam.

”Clean Collagen består av 100% kollagen hydrolysat från gräsbetande kor och är helt fri från tillsatser.
Kroppen producerar själv kollagen, men en ständig nedbrytning av proteinet förekommer samtidigt. Nedbrytningen av kollagen fortsätter i samma takt men den egna produktionen av kollagen sjunker med en stigande ålder”.

 ✔ Hög proteinhalt (91 %)
 ✔ Från gräsbetande kor
 ✔ 100% hydrolyserat kollagen
 ✔ Kollagen typ I och typ III
 ✔ Paleo & keto
 ✔ Neutral smak och doft
 ✔ Rik på glycin, prolin och hydroxyprolin
 ✔ Blandar sig utmärkt i kalla och varma drycker
 ✔ Fri från artificiella sötningsmedel & tillsatt socker
 ✔ Fri från aromer, sojalecitin & färgämnen 
 ✔ Fri från antibiotika & dopingklassade ämnen 

Clean Collagen