Broccoli- och skinkpaj

4 pers

Pajbotten:
2 ½ dl mandelmjöl
½ dl kokosnötsmjöl
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
50 g smör
1 ägg

Fyllning:
1st bukett broccoli
400 gram skinka eller kassler
2st ägg
1 dl vispgrädde
Salt och peppar
Cayennepeppar
100 gram riven ost

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda alla torra ingredienser, knåda sedan ner smöret och till sist, knäck ner ägget. Knåda in ägget ordentligt. Låt degen sedan få vila i kylen i ca 30 minuter.
Ta ut degen från kylen och tryck ut den i en ugnsfast form. Nagga degen med en gaffel, sätt in den i mitten av ugnen i 5-7 minuter.

Skär ner broccolin i tunna skivor och kasslern i små tärningar. Lägg dom i pajformen.
Vispa ihop ägg, grädde och kryddor. Häll det över broccolin och kasslern/skinkan. Toppa sedan med riven ost.

In i mitten av ugnen i 15-20 minuter.