Äntligen gymmedlem!

Hej mina fina följare.
Jag är så otroligt glad över att jag äntligen har kommit igång med min träning. Det känns så himla bra i kroppen och i knoppen. Dom där endorfiner gör så att man mår så himla bra.
Jag fattar egentligen inte hur det kunde ta så lång tid innan jag kom igång med träningen igen. Innan jag fick min dotter så tränade jag ändå ganska flitigt, med 2-3 ggr på gymmet varje vecka.
Sen fick jag min dotter och man blev så himla bekväm av sig. Visst gick jag mycket powerwalks med barnvagnen. Men det blev alltid att jag hade henne som ursäkt. Att jag inte kunde komma ifrån, utan var tvungen att ta hand om henne.
Fast nu är det slut med det. Nu är det slut med sådana ursäkter. Det känns så sjukt kul att vara igång igen. Sen kan jag ju säga att det hjälper ju extra mycket att knäna känns bra. Att jag började med Clean collagen, var det bästa jag någonsin har gjort.
Att jag kan köra lite löpträning utan att det känns som knäet ska trilla av all smärta. Nu har jag i för sig lugnat mig lite med löpträningen och kört höjdträning på löpbandet. Kör på högsta lutningen som är 15 grader och går i ca 5 km/h. Detta göra jag i 60 min. Man bränner otroligt många kalorier på detta. Mer än om jag skulle springa en mil. Med min vikt blir det över 800 kalorier som försvinner och det är bara när jag är på bandet. Sedan kommer ju efterbränningen. Svettas ett bra tag efter.
Tipsar verkligen om detta träningssetet. Perfekt för dig som har problem med att springa. Det är verkligen effektivt. Bra fettbrännare.

Så nu långt om länge har jag äntligen blivit gymmedlem igen. Jag har testat många olika gym och denna gång blev det Actic, som ligger i Lund. På Högevallsbadet. Känns perfekt för då kan man även träningssimma. Man har tillgång till träningsbanorna. Skonsam och bra helkroppsträning :).

Någon mer som har precis kommit igång med sin träning?