Ännu en tacopaj ;)

4 pers

Pajbotten:
2 dl mandelmjöl
½ dl skalade sesamfrö
½ dl kokosnötsmjöl
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
50 g smör
1 ägg

Fyllning:
500g blandfärs
1 burk med tacosås
2-3 msk tacokrydda
1 msk samba oelek
3st ägg
Salt och peppar
Ost för topping
Torkad oregano

Smör för stekning

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda alla torra ingredienser, knåda sedan ner smöret och till sist, knäck ner ägget. Knåda in ägget ordentligt. Låt degen sedan få vila i kylen i ca 30 minuter.
Ta ut degen från kylen och tryck ut den i en ugnsfast form. Nagga degen med en gaffel, sätt in den i mitten av ugnen i 5-7 minuter.

Stek köttfärsen tills den är klar, tillsätt burken med tacosås, tacokrydda och samba oelek. Salta och peppra.
Vispa ihop ägg, salt och vitpeppar.
Blanda ner köttfärsröran i äggsmeten. Rör hela tiden så att inte äggen sätter sig. Häll över smeten/köttfärsen i pajskalet och toppa med osten och oreganon.

Servera det hela med en god guacamole eller en klick crème fraiche =)